ACTIE tem 31/08
20% korting
Prijzen:
1 kop: €175
2 koppen: €150 per kop
3 koppen: €125 per kop
Vanaf 4 koppen: €100 per kop

Bij 2de behandeling zelfde zone krijg je 20% korting! (min 6 weken wachten) korting niet cumuleerbaar
Welke zones kan je behandelen?
* dijen
* heupen
* billen
* buik
* lovehandles
* bovenarmen
* kin

Cryolipolyse: de meest populaire manier om van vetrollen af te komen. Niet-chirurgische medische cosmetictechnologieën. veiliger dan liposuctie.
Cryolipolyse én vacuümtechnologie samen, voor een beter resultaat.
Een enkele behandeling kan de vetlaag met 20-30% verminderen

Na de behandeling zullen de resultaten van de behandeling na circa 4-8 weken zichtbaar zijn. Door het apoptose proces dat in werking is gezet tijdens de behandeling sterven de vetcellen in het behandelde gebied af. Je lichaam ruimt deze op natuurlijke wijze op en voert ze af. Cryolipolyse verschilt hierin van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen bij de Cryolipolyse behandeling keren namelijk niet meer terug! Het apoptose proces gaat door tot 16 weken na de behandeling, omdat dit proces geleidelijk verloopt heeft je huid de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en dus langzaam mee terug te bewegen.

Wat is cryolipolyse?
Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onderhuids vetweefsel van nature meer kwetsbaar is voor de effecten van koude dan het omliggend weefsel. Hierop zijn een aantal belangrijke bevindingen gedaan:
1. Via energie extractie veroorzaakt vetcel apoptose; dit is een natuurlijke en gecontroleerde dood van de vetcel.
2. De aangetaste cellen worden afgebroken door het lichaam, waardoor de dikte van de vetlaag minder wordt.
3. Lipide van de vetcellen komen vrij en worden door de lymfe verwerkt en afgevoerd. Bij cryolipolyse gaat men onder vacuüm en met zeer lage temperaturen, de onderhuidse vetcellen afkoelen. Hierdoor worden vetcellen vernietigd. De dode vetcellen worden vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Als gevolg hiervan zal de vetlaag geleidelijk verminderen

Voor wie is het geschikt?
Deze behandeling is bedoeld voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een hoge body-mass index boven de 30! Tot BMI 35 kan het nog maar resultaat is iets minder!
Hieronder volgt een lijst van contra-indicaties, aangezien deze techniek nog nieuw is, is deze lijst niet uitsluitend voor eventueel andere, nu nog onbekende, contra-indicaties.
1. Body-mass index boven 30 (BMI tot 35 kan maar met minder resultaat)
2. Huid kanker of huid ziekte.
3. Patiënten met een leveraandoening of een andere aandoening zoals hartproblemen of diabetes.
4. Vrouwen tijdens de zwangerschap, de maandstonden of vrouwen die juist bevallen zijn.
5. Patiënt met een geschiedenis van koude stimulatie
6. Bij geschiedenis van serieuze bevriezing
7. Huidaandoeningen als aandoening als netelroos (urticarial).
8. Dunne, fragiele huid
9. Intolerantie van Cryotherapie, zoals jongeren of ouderen, of vanwege specifieke aandoeningen, zoals (niet uitsluitend): a. Cryoglobulinemia b. Fenomeen van Raynaud c. Paroxysmal cold hemoglobinuria (PCH), ook bekend als Donath-Landsteiner syndroom
10. Andere bloedafwijkingen zoals hemofilie
11. Onvoldoende bloedcirculatie (bv bij diabetes)
12. Patiënten met abnormale lichaamsfenomenen, bijvoorbeeld uitstulpsels

Hoe verloopt de behandeling
Belangrijk is dat je op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding draagt. Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden kunnen deze kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze alsnog uitgetrokken worden (benen, billen).
De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal cryolipolyse toestel.
De behandelaar zal ter bescherming van de huid een membraam over het te behandelen gebied leggen.
Vervolgens wordt de kop van het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen de verkoelende panelen. De temperatuur van de huid zal verlaagd worden, de temperatuur zal ingesteld worden op een niveau dat voor u comfortabel blijft. Een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Het kan wat jeuken of gevoelloos voelen, maar deze sensatie wordt snel minder. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. De duur van de behandeling is 1 uur. Een korte massage zal na de cryolipolyse gegeven worden  om de circulatie en afvoer te bevorderen van de behandeling uur.

Na de behandeling
Eén van de voordelen van cryolipolyse is dat er niet gesneden hoeft te worden. Hierdoor kun je direct na de behandeling weer door met je dagelijkse bezigheden, zoals werk. Klanten ervaren roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling, sommige klanten ervaren ook stijfheid van de huid, tijdelijk witter worden van de huid, krampjes, spier spasmes, jeuk of extra gevoeligheid, maar dit is tijdelijk.

Aantal behandelingen
1 behandeling kan al een bevredigend resultaat geven, maar meestal worden er meerdere behandelingen gedaan. Op dezelfde zone kunt u na minimaal 6 weken weer een behandeling doen. Op een andere zone kunt u na 2 a 3 weken weer een behandeling doen. Het lichaam moet de tijd krijgen om het vet te verwijderen! Het max aantal behandelingen per zone bedraagt 3x, maar je hebt sowieso al resultaat na 1x!

Risico’s en complicaties
De cryolipolyse-behandeling wordt als een geheel veilige behandeling gezien en heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend. Gezien de beperkte ervaring met deze nieuwe methode zijn er nog geen gegevens over de bijwerkingen op lange termijn.

Resultaten
Het eerste resultaat van een behandeling is na 3 à 4 weken zichtbaar. De meest dramatische resultaten zijn zichtbaar na ongeveer 2 maanden. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot 6 maanden na de behandeling nog verbeteren.

Thuisopvolging
Het aanhouden van een gezond dieet is essentieel, evenals het drinken van veel water. De zones die behandeld werden niet blootstellen aan de zon of zonnebank, zolang er nog zichtbare tekenen zijn van de behandeling. De behandelde zonde kan ter comfort behandeld worden met een verzachtende huidvriendelijke crème.

Ten slotte
Het is belangrijk is het om te realiseren dat het een cosmetische ingreep betreft. Dat houdt in dat de resultaten niet gegarandeerd worden en dat resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor deze behandeling dien je minimaal 18 jaar te zijn.