DIT IS ENKEL IN ONS INSTITUUT TE NINOVE

Q-Switched Yag Laser
Op dit moment worden met de Q-Switched Nd YAG laser de beste resultaten behaald. Deze  Q-Switched Nd YAG laser staat voor een minder pijn, ongemak of bijwerkingen. De Q-Switched Yag-laser werkt volgens het principe van de selectieve fotothermolyse.
De resultaten met de nieuwste Q-Switch Nd YAG LASER  zijn verbluffend, de behandelde plaatsen laten nauwelijks of geen sporen achter van behandeling van een tattoo, pigmentvlekken of een couperose verwijdering. 

Wat kan er allemaal?
Tatoeages: 
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.
Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo couperose en pigmentvlekken.

Couperose:
Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijdde vaatjes niet meer functioneren, kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een laserbehandeling.

Pigmentvlekken:
Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar ook kan de cliënt pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, de anticonceptiepil of het ouder worden.
Onder andere de Q-Switch Nd YAG laser werkt zeer doeltreffend op pigmentvlekken.

Huidverjonging:
Huidveroudering ontstaat onder andere door het verlies aan collageen en vocht. De elasticiteit vermindert en rimpels kunnen zich vormen. Externe factoren die een rol spelen bij een versnelde huidveroudering zijn o.a. overmatig zonnen, stress, slechte eetgewoonten en luchtvervuiling.
Wat gebeurt er tijdens de laserbehandeling?
De laserbehandeling behandelt kleine stukjes van de huid. De niet behandelde stukjes huid zetten het herstelmechanisme van de huid aan om nieuw collageen te vormen. De laser activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen te maken, zodat de huid zich weer kan verjongen. De elasticiteit van de huid neemt toe en de textuur verbetert. Het laserlicht kan als lichte prikjes worden ervaren. Gevoelige gebieden kunnen voor behandeld worden met een verdovende crème.

Acne en littekens:
De energie van de 1064 nm golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen 'schrikken' en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering.


Wat is Microdermabrasie?
Bij Microdermabrasie wordt de huid in een klein mondstukje vacuum gezogen terwijl minuscule aluminium kristallen op de huid worden geblazen. Zo worden dode huidcellen losgemaakt en verwijderd en vindt er een intensieve liftende peeling plaats. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De huid staat optimaal open, talg kan weer mooi afvloeien, de structuur van de huid wordt fijner, de huid krijgt een stralende glans en een gezonde teint.

Er zijn verschillende Microdermabrasie behandelingen mogelijk, specifiek gericht op:
door de zon beschadigde huid
verouderde huid
pigmentatie veranderingen
doffe/droge huid
acné en jeugdpuistjes
vermoeide huid
grove poriën
littekens
Wij combineren dit steeds met een gelaatsverzorging zodat de huid onmiddellijk de juiste verzorging krijgt na deze behandeling.

Fibroblasting cosmetic corrector
De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep en is tot dusver uniek in de wereld.

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De plasma pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Deze procedure is nagenoeg pijnloos en de resultaten zijn vaak meteen zichtbaar. De plasma lift fibroblast behandeling is bijzonder mild voor het lichaam.
Eén tot vier behandelingen zijn voldoende om de ogen te openen, de oogleden strak te trekken en de gebieden rond mond en neus te egaliseren.

Er treden nauwelijks zwellingen of rode vlekken op, waardoor je als klant snel na de fibroblast behandeling hun dagelijkse werkzaamheden weer kunnen oppakken.

Wat kan er allemaal?
Bovenste en onderste ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep
Anti-aging o.a. gezicht, ooglift, hals, kaaklijn, mond, ooglift onder en boven en navel
Verminderen van littekenweefsel
Minimaliseren van ongewenste pigmentvlekken als sproeten, ouderdomsvlekjes of moedervlekken
Verwijderen van oneffenheden, zoals bijvoorbeeld fibroompjes
Corrigeren permanente make-up en corrigeren kleine tatoeages
Herstellen van xanthelasma
Verhelpen van vocht onder ogen, verrucae
Acné littekens (inactieve acné)
Voordelen plasma lift vs. plastische chirurgie
De huid kan niet té veel gelift worden, wat altijd zorgt voor een natuurlijk resultaat
Korte behandeltijd
Directe lifting
Geen bloeduitstortingen
Geen ontsierende littekens, niet snijden
Geen gevaar voor infectie
Weinig downtime, dus snel weer toonbaar
Direct resultaat

Mesotherapy
Tegenwoordig is het, wanneer je "normale" huidverzorging niet langer voldoende is, mogelijk om spectaculaire resultaten te bereiken door middel van injecties. Botox is het meest bekende voor het grote publiek, dat wil zeggen dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe "anti-aging" behandelingen zo worden genoemd. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan Botox alleen. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er een keuze uit: Cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren. 

Wat is Cosmetische Mesotherapie?

Cosmetische Mesotherapie is de meest effectieve methode om ervoor te zorgen dat de actieve ingrediënten in de huid worden geïmplementeerd omdat de bovenste huid is gebroken. De 5 krachtige actieve ingrediënten van Acti-Lift. Met maximaal 5 behandelingen gespreid over een aantal weken, wordt het optimale resultaat bereikt. Dan hoef je slechts 1 à 2 opfrissen per jaar te doen om de conditie van je huid optimaal te houden. De mate van resultaten is gebaseerd op de methode, de soorten actieve ingrediënten en hun concentratie. Cosmetische Mesotherapie biedt: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Velen denken zelfs dat de foto's in de brochure gemanipuleerd zijn, maar ze zijn echt het resultaat van 5 behandelingen. Vaak is na de cosmetische Mesotherapie het gebruik van Botox of Fillers niet meer nodig.