DIT IS ENKEL IN ONS INSTITUUT TE NINOVE

In ons instituut te Ninove kan je terecht voor een professionele gelaats- en lichaamsverzorging op maat. Doordat wij kiezen voor de meest hoogwaardige cosmetische specialiteiten en producten van Medex ga je volledig ontspannen en goed verzorgd terug buiten. Onze gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn steeds op maat en volledig aangepast aan jouw huid en dit voor man en vrouw.
Tijdens de verzorging geven we indien gewenst een woordje uitleg over het verloop van de behandeling en de gebruikte producten met hun specifieke werking.
Reserveer jouw verzorgende gelaatsverzorging of kies een van onze verzorgende massages of arrangementen om volledig te ontspannen.

Epilaties
Ongewenste haargroei kan je heel makkelijk aanpakken.
Professioneel ontharen is een populaire techniek om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Wil je langere tijd van de ongewenste haartjes af? Dan is harsen of waxen een goede oplossing. Harsen is een snelle en doeltreffende methode die geschikt is voor benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, rug en wenkbrauwen. Uw schoonheidsspecialiste zal u de meest aangewezen behandeling voorstellen.

Luxe manicure
Jouw handen zijn jouw visite kaartje. Mooie verzorgde handen zorgen voor een goed voorkomen en voor een minder snelle veroudering van de handen.
Wij verzorgen uw nagels, verwijderen dode huidcellen en velletjes, hand massage en een Paraffine Bad of een handmasker om de huid te voeden. Indien gewenst kunnen de nagels ook verstevigd worden met een laagje gellak.

MASSAGES
Volledige lichaamsmassage
Massage staat voor de praktijk van het toepassen van gestructureerde en ongestructureerde druk.
U kunt gebruik maken van een ontspanningsmassage. Het heeft een kalmerende en een rustgevende werking, door de spieren te laten ontspannen. Daarnaast zal de bloeddoorstroming bevorderen en is het mogelijk om de stofwisseling te verbeteren. Het is een vrij zachte behandeling, die ervoor zorgt dat u zich bovendien bewust kan worden van uw eigen lichaam. Er vindt bij een ontspanningsmassage een behandeling plaats voor zowel het lichaam als het hoofd, het is immers van belang om die als één geheel te beschouwen.